Knud Olsen er 19 år og går i 2.g på den kreative linje på GUX Aasiaat. Han elsker musik, men i denne podcastepisode har han interviewet Minna, der arbejder i gymnasiets køkken. Her fortæller hun, at hun hver dag bager boller, pirogger, pølsehorn og meget mere samt tilbereder kød, snitter grøntsager og ordner kartofler til omkring 100 mennesker. Dagligt betyder det omkring 18 – 20 kilo kød, 12 kilo salat og 15-20 kilo kartofler. Desserter og kager spiser de også på gymnasiet. Derhjemme laver Minna også mad. Hendes livret er rensdyrsteg, heldigvis er hendes mand lige kommet hjem fra rensdyrjagt, så nu er der masser af kød i fryseren.
Livshistorier
er støttet af:
- en anonym fond
2019
- Air Greenland
2019
- NunaFonden
Kategorier
Seneste indlæg
Stikord
#Ajagaq
#Anori Art
#Flytte
#Grønandsmesterskaberne
#Grønland
#Grønlandske Livshistorier
#husflid
#håndbold
#jagt. #Nuuk Internationale Friskole
#kunsthåndværk
#Linda Madsen
#Nuuk Internationale Friskole
#Polarcirklen
#SAK
Aliasoqatit
alkohol
arktisk kommando
Brugseni
Campus Kujalleq
Eleonora Johansen
erik Bjerregaard
fodbold
fordomme
grønlænder
Gustav Skifte
GUX
GUX Aasiaat
GUX Sisimiut
Gymnasiet
hotel Arctic
Ilulissat
kolonihavnen
mytologi
Nationalmuseet
Nordatlantens Brygge
Nuuk
Nuuk havne
Podcast
Qaqortoq
Rikke Kristensen
selvmord
Sisimiut
sorg
undervisning
øl