Vælg en side

Jeg hedder Malik Benjaminsen, og jeg er 29 år gammel. Jeg går på 1.Z på GUX Sisimiut. Jeg har valgt emnet biologi, fordi jeg selv gerne vil være biolog. Det vil jeg, fordi jeg elsker naturen, både dyr, planter og naturen som helhed. Jeg elsker den fred, man kan få ude i naturen, og man får lov til at være sig selv, man får lov til at føle sig lille og ubetydelig, og man får en slags fred i sindet, når man er ude i naturen. Man kan koble af og få ny energi. Da jeg startede på det her emne, vidste jeg ikke, at det også ville handle om affald i naturen, og jeg var forbavset over, hvor nemt det egentlig var at finde affald her i den flotte grønlandske natur, selv her om vinteren hvor der er masser af sne.

Hvis du kender en som har en god personlig historie, som kan sætte perspektiv på Grønland i dag, så hører vi rigtig gerne fra dig. Hvis du kender en skole eller et gymnasium, som gerne vil have besøg for at gennemføre et lignende projekt, så hører vi også gerne fra dig. Skriv til aluu@groenlandske-livshistorier.dk

Podcast – Unge