Vælg en side

Jeg hedder Margrethe Olsen og går i 8. klasse på Nuuk Internationale Friskole. Jeg har spurgt både min mor, Mette, og min klasselærer, Ide, hvordan det var at flytte fra Danmark til Grønland.
Jeg har valgt det emne, fordi jeg synes, det er meget interessant og spændende, fordi der er mange lag til det.
For eksempel da jeg spurgte dem, hvornår de besluttede sig for at blive boende i Grønland, svarede min mor, at det har hun sådan set aldrig besluttet sig for. Hun tager et år ad gangen, mens min klasselærer svarede, at hun fra begyndelsen flyttede alle sine ting til Grønland og besluttede sig for, at her ville hun blive. De fortæller også om forskellene på de to lande, for eksempel at mens man i Danmark går op i at gå med smarte jakker, så handler det mere om at være praktisk og ikke fryse i Grønland.
Men de kommer også ind på familie og venner samt årstidernes skiften.