Vælg en side

Jeg hedder Arnakkuluk Nielsen, og jeg går i 1.Z på GUX Sisimiut. Jeg har valgt emnet bordtennis, fordi jeg selv spiller bordtennis sammen med hele min familie. Jeg har interviewet Niels Nielsen, som har været bordtennistræner i foreningen Bat 98 i mange år. Derefter har jeg interviewet Inger Nielsen, som er hans kone, og så er de to mine bedsteforældre, og de har et bordtennisbord stående midt i stuen. Sidst men ikke mindst har jeg interviewet Arnannguaq Nielsen, som er deres datter og min mor. Hun er også træner hos Bat 98.

-Bordtennis er mit liv, fortæller Niels Nielsen. Han er glad for, at hans børn og børnebørn også er interesseret i sporten, og han kan lide at træne dem. En gang imellem sker det, at han tager en bordtenniskamp med de andre i familien, og det er hver gang Niels, som vinder. Foreningen Bat 98 har en facebookside: Bat 98

Har du gode tip til Grønlandske Livshistorier, så kontakt os på aluu@groenlandske-livshistorier.dk

Podcast – Unge