Vælg en side

Jeg hedder Paarnannguaq Blytmann, og jeg går i 1. Z i GUX Sisimiut. Jeg har valgt emnet fritidsarbejde, fordi jeg selv arbejder i fritiden. Derfor vil jeg gerne vide mere om, hvordan andre mennesker har det med at arbejde i fritiden. Gør de det kun for pengenes skyld? Hvad får de ud af det? Hvad med kollegaer, ansvar og kunder. Jeg vil også godt vide, hvad deres planer er efter gymnasiet. Vil de stadig arbejde i Brugseni eller i Spar?

Jeg har interviewet to veninder, som jeg kender fra skolen og fra min arbejdsplads. Arnakkuluk Nielsen, som er 18 år gammel, og hun har et fritidsjob i Brugseni i Nuuk, samt Vivi Olsen, som er 16 år gammel, og hun arbejder i Spar efter skolen.

“Grønlandske Livshistorier – fortalt af unge” er et projekt, som er udtænkt og skabt af journalisterne Iben Danielsen og Annelise Mølvig. Vi vil meget gerne besøge andre skoleklasser for at lave et lignende projekt. Kontakt os på aluu@groenlandske-livshistorier.dk

Podcast – Unge